Nominatie SAN prijs!

Ook Euro Sox Plus is genomineerd voor de SAN prijs!

Campagne: Alzheimer Socks!
Adverteerder: Alzheimer Nederland / VUmc Alzheimercentrum
Bureau: N=5
Ism: LEWIS, Euro Sox Plus, Mindshare, Montapacking, iM3D
Categorie: Non-Profit & Overheid
Jaar: 2015

https://www.eurosoxplus.com/ourstory/alzheimer-socks/

http://sanaccent.nl/accenten/nominaties/#non-profit-overheid

De SAN deelt met jou de 3.030 beste campagnes van de afgelopen 10 jaar online!

De Stichting Adverteerdersjury Nederland | SAN is opgericht in 1988 met als doelstelling de kennis en ervaring van adverteerders in te zetten voor een structurele bijdrage aan het marcom vak.

Adverteerders en bureaus worden in de gelegenheid gesteld hun beste campagnes in te zenden, deze worden vervolgens beoordeeld door een juryteam van marketing- en communicatieprofessionals. De juryleden dienen werkzaam te zijn bij een adverteerder en minimaal vijf jaar werkervaring te hebben in een leidinggevende marketing- en/of communicatiefunctie. De totale jury bestaat uit ruim 220 leden.

De SAN stelt met alle ingezonden campagnes van het voorafgaande kalenderjaar het prestigieuze SAN Jaarboek samen, onderverdeeld in 11 categorieën. Campagnes die worden bekroond ontvangen een Accent, een fraai vormgegeven RVS kubus met inscriptie.

Ieder jaar in mei worden, tijdens een feestelijke avond, de bekroonde campagnes bekendgemaakt en de SAN Accenten uitgereikt. Diezelfde avond worden ook de winnaars ABC Accenten bekend gemaakt:

Adverteerder van het Jaar, Bureau van het Jaar en Consistent Accent. En sinds vorig jaar ook het SAN New Kids on the Block Accent voor de beste nieuwkomer onder de bureaus! [Bron: http://sanaccent.nl/over-de-san/]


This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!